Programma

Zaterdag 1/09 Pleinspelen met kapoenen (14-17uur)

Samen met de kapoenen vliegen we meteen in het nieuwe scoutsjaar met heuse pleinspelen, van 14-17u aan de lokalen.
Tot dan!

Zaterdag 8/09 Startdag (14-17uur)

Vandaag de officiële opening van het jaar. Daarom zijn jullie allemaal welkom op de grote markt van Diest. Hier gaan we een geweldig spel spelen samen met de meisjes scouts Sint-Lut. Vergeet dus zeker niet je vriendje mee te nemen want iedereen is welkom!
De ouders zijn hier ook steeds welkom voor een hapje en een drankje.

Zaterdag 15/09 Beursspel (14-17uur)

Financiële crisis, al dan niet, vandaag is het aan jullie om de beurzen over te nemen in het fameuze beursspel! Kopen, verkopen, gigantische winsten maken of een faillissement aanvragen, alles is mogelijk vandaag... Kom dus zeker spelen en wie weet bevindt het succes zich op jouw pad... surprise

Zaterdag 22/09 Overgang (14-17uur)

Vandaag nemen we met veel spijt in het hart afscheid van onze 3de-jaars en verwelkomen we de nieuwe 1ste-jaars. Daarom laten we de 3de-jaars voor eventjes leiding spelen en mogen ze zelf hun spel bedenken voor vandaag.
Alle 3de-jaars worden om 13.00 uur al verwacht aan het lokaal om hun spel te bedenken/voor te bereiden. Voor alle anderen is het gewoon om 14 uur. Na het (leuke?) spel zullen we de officiële overgang inzetten in de halve maan en deze is pas compleet na het Overgangsweekend het weekend erna.
Tot zaterdag!

Vrijdag 28/09 tot zondag 30/09 Overgangsweekend

Naar jaarlijkse traditie is het terug tijd voor het overgangsweekend! Deze keer is het tijd om met de hele scouts de bossen van Zutendaal onveilig te maken... De weekendbrief met alle overige info kan teruggevonden worden in het tablad 'DOC.' op deze site.
Probeer er zeker bij te zijn, want zo'n onvergetelijk weekend mag je niet missen!  wink

 

Een stevige linker van jullie leiding,

Brecht devil, Robbe cool en Pieter angel

 

Bij vragen of opmerkingen, aarzel niet om te contacteren!
Brecht (takleider):  0476/082402