Programma

Beste Kapoenen & ouders,

Op deze pagina kan u altijd terugvinden wat we gaan doen op de scouts! Indien we vergeten om het op onze Facebook-pagina te zetten, kan je altijd hier komen kijken. Vergeet zeker niet om kleren aan te doen die een beetje vuil mogen worden, want op de scouts blijven we niet binnen spelen en kunnen we al eens een beetje vuil worden. Tot een van de volgende zaterdagen:

Zaterdag 2/12: Truffelslag + Sinterklaas (14-17u)

Vandaag gaan we zoals elk jaar onze heerlijke truffels en speculaas verkopen. Daarna gaan we ook nog een bezoekje brengen bij sinterklaas, laten we hopen dat iedereen braaf is geweest !!!wink

Zaterdag 9/12: Het grote kerstspel (14-17u)

Nu dat sinterklaas terug naar Spanje is kunnen we ons voorbereiden op kerstmis. Dat doen de kapoenen door een super leuk kerstspel te spelen, Zeker komen dus!!

Zaterdag 16/12: Kerstfeestje ( 17-20u)

Het is jammer goenoeg al de laatste scoutsvergadering van 2017. Maar niet getreurd want we sluiten af met een supertof kerstfeest met alles er op en er aan!!! Meenemen: €3 voor het eten en een cadeautje van maximum €5.

 

Vriendjes zijn ook nog steeds welkom, iedereen mag eerst eens komen proberen alvorens in te schrijven. Voel je dus vrij om eens reclame te maken voor ons! 

 

Voorlopige kampdatum: 13-18juli

 

Bent u actief op Facebook? Like dan zeker onze pagina "Scouts Sint-Jan Berchmans Diest" en blijf op de hoogte van je Kapoen(en)!