Programma

Zaterdag 1/09: WE ZIJN ER WEER! (14u-17u)

Het scoutsjaar gaat weer van start. Jullie zijn allemaal welkom in onze lokalen voor een geweldige scoutsactiviteit. 

Zaterdag 8/09: Startdag (14u-17u)

Vandaag doen we de officiële opening van het jaar. Daarom zijn jullie allemaal welkom op de grote markt van Diest. Hier gaan we een supergeweldig spel spelen samen met de meisjes scouts Sint-Lut. Vergeet dus zeker niet je vriendje mee te nemen want iedereen is welkom! De ouders zijn hier ook steeds welkom voor een hapje en een drankje.

Zaterdag 15/09: Teambuilding (14u-17u)

De nieuwe kapoenen gaan we deze week echt leren kennen. We doen aan teambuilding! Na deze vergadering ga je elke kapoen waar je heel het jaar leuke spelletjes mee gaat spelen echt leren kennen! Denk dus maar als is goed na wat je hobby's zijn en wat je van de andere kapoenen wilt weten. Tot dan!

Zaterdag 22/09: Word jij een ridder? (14u-17u)

Vandaag doen we de ultieme test: wie is het waard om een ridder van sint-jan te worden? Kan jij het aan? Kom dan zeker naar de scouts van 2-5 en test het uit!

Vijdag 28/09 tot Zondag 30/09: Overgangsweekend

Het eerste weekend van het jaar. We gaan met alle takken naar Zutendaal. Hier gaan we dolle pret maken en veel spelletjes spelen. Alle informatie is te vinden op de site onder documenten/ brief overgangsweekend. Bij vragen of opmerking kan er steeds na de vergadering aan de leiding gevraagd worden of stuur gerust een berichtje of een belletje naar de takleider Joost Peirelinck (0479074445).

 

Takleider: Joost Peirelinck 0479074445

Medeleiding:

Dries Ruysschaert

Wout De Vuyst